Sensiplan

sensiplan®, natuurlijk grip op je cyclus    

 
De sympto-thermale methode Sensiplan is dé meest effectieve manier van cyclusbewustzijn voor de vrouw van vandaag. De gezondheid van een vrouw is mede te monitoren aan de hand van een gezonde, natuurlijke cyclus. De vrouw is door hormonale anticonceptie steeds verder af komen te staan van de natuurlijke processen die zich in haar lichaam afspelen en mag weer opnieuw in contact komen met haar lichaam.  

De sympto-thermale methode Sensiplan is de gouden standaard op het gebied van niet-hormonale anticonceptie, geeft vrouwen regie bij cyclusstoringen en PCOS en helpt vrouwen bij het nastreven van een gezonde zwangerschap.   
Je leert Sensiplan in een cursus, gegeven door een gecertificeerd consulent, waarbij je ook drie eigen cycli bijhoudt. Het cursusmateriaal bestaat uit het hand- en werkboek ‘Natuurlijk en zeker’. 

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Zie Ervaringen met Sensiplan  
 

www.sensiplan.nl 

(koppeling: https://www.facebook.com/sensiplannl) 

(koppeling: https://www.instagram.com/sensiplan.nederland/)