PCOS Platform

PCOS Platform richt zich op vrouwen met PCOS: een hormonale disbalans waar naar schatting 1 op de 8 vrouwen in Nederland last van heeft. Loes en Isabelle, ervaringsdeskundigen en respectievelijk orthomoleculair- en hormoontherapeut, zijn vanuit hun eigen diagnose onderzoek gaan doen naar de mogelijkheden rondom dit syndroom om de klachten en de verminderde vruchtbaarheid waar ze last van hadden aan te pakken. Inmiddels helpen ze vele andere vrouwen op weg naar balans na de diagnose PCOS.

PCOS kan leiden tot klachten zoals een uitblijvende menstruatie of onregelmatige menstruatie, acne, overbeharing, haaruitval, gewichtsproblemen, stemmingswisselingen, vermoeidheid, bloedsuikerproblematiek en nog veel meer vervelende en vaak ook levensingrijpende klachten. De kracht van voeding en leefstijl gericht op PCOS wordt gelukkig steeds meer erkend. 

PCOS Platform staat voor meer bekendheid rondom PCOS, het verschaffen van informatie, het samenbrengen van verschillende expertises en het ondersteunen van vrouwen met PCOS die met voeding en leefstijl hun (hormonale) gezondheid en vruchtbaarheid willen verbeteren en lekkerder in hun vel willen komen.