De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB)

De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB) is er voor en door bekkenfysiotherapeuten. Bekkenfysiotherapeuten behandelen klachten als urine verlies, maar ook andere plasklachten. Ontlastingsproblemen zoals obstipatie en verlies van ontlasting. Seksuele problemen zoals pijn bij het vrijen. Maar ook pijnklachten in de lage rug/bekken/bekkenbodem. We helpen vrouwen in alle leeftijdsfasen. Rondom de overgang, zwangerschappen en bevallingen met producten zoals de bekkenbodemcheck.nl. Voor en na gyneacologische, urologische en proctologische operaties, kunnen wij ook veel betekenen. De missie van de NVFB is het algemeen bekend maken, dat er aan deze klachten iets te doen is. Je hoeft daar niet mee rond te blijven lopen. Bij ons is alles bespreekbaar, niets is raar of vreemd. Urineverlies is niet normaal, ook al doen sommige reclames je dat geloven. En dat geldt ook voor de andere klachten die hierboven genoemd zijn. Vind een bekkenfysiotherapeut bij jou in de buurt op www.bekkenfysiotherapie.nl of kom met vragen naar onze stand!