Chantalle Burgers – Weer of meer gezondheid door eigen regie

Let op: deze workshop is volgeboekt!

We leven in een knetter uitdagende maatschappij met elkaar. Met veel prikkels, stress, bewerkte voeding, bewegingsarmoede en ga zo maar door. En dit alles kan op korte of lange termijn gemakkelijk leiden tot fysieke en/of mentale klachten. Dokter Chantalle is er echter van overtuigd dat je door de juiste kennis, door (weer) stevig verbonden te zijn met alles wat er in je leeft en door weer écht te kiezen voor wat goed is voor jou zelf énorm veel invloed op jouw gezondheid en geluk kunt uitoefenen. In deze workshop neemt ze je mee in een stukje (wetenschappelijke) kennis hierover, voorziet ze je van inzichten én laat ze ook jou direct ervaren hoe je direct invloed kunt uitoefenen op jouw fysieke en mentale welzijn.