Valei Orgasme

Seksualiteit als bron van energie.

Vrouwengezondheid begint met een goede verbinding met je eigen lichaam. Wat voel ik, hoe voel ik en wat heb ik nodig om mij goed te voelen? Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die op een gezonde manier aan? Hoe laad ik zelf op?

Het zijn belangrijke pijlers om zelf regie over eigen gezondheid te hebben en die regie is belangrijk voor een zo gezond mogelijk leven.

De Vallei-orgasme beweging biedt een nieuw, nog redelijk onbekend antwoord op al deze vragen. Het laat je via jouw seksualiteit de bron van levensenergie ontdekken.  Je leert seksuele energie waarnemen, sturen en transformeren. Tot een energiebron die je altijd bij je draagt en waar je je hele leven lang plezier van hebt.

Daarbij staat veiligheid en betamelijkheid voorop. Wij bieden een online cursus, die je alleen en in de veiligheid van je eigen slaapkamer volgt. Daarnaast zijn er door het hele land opgeleide Vallei-coaches, die je in dat proces kunnen ondersteunen.

Kom kennismaken met dit nieuwe, rijke gedachtengoed!