Vera Haitsma – Vitamine B12 tekort rondom de zwangerschap en tijdens de overgang: hype of blinde vlek?

(Let op: deze workshop is volgeboekt! Update: doordat er veel animo was voor deze workshop laten we hem nog een keer terugkomen. Mail naar workshops@voicesforwomen.nl om je aan te melden.)

Vera Haitsma, Gynaecoloog
Vera Haitsma is een ervaren gynaecoloog die haar expertise en ervaringen gaat inzetten om de problemen rond een vitamine B12 tekort tijdens deze workshop te belichten.
80% van de patiënten die bij het B12 Institute worden behandeld is vrouw. Een vitamine B12 tekort heeft niet alleen gevolgen voor de patiënt zelf, maar ook voor de zwangerschap en het (ongeboren) kind. Dr. Haitsma gaat in het kort de mogelijke gevolgen en de behandeling van een vitamine B12 tekort bespreken.

Vera Haitsma heeft haar opleiding tot gynaecoloog aan de Vrije Universiteit van Brussel afgerond en heeft vervolgens gewerkt bij het Ikazia Ziekenhuis en het Havenziekenhuis in Rotterdam. Met intussen 25 jaar aan ervaring als gynaecoloog brengt ze een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Daarnaast is zij sinds 2021 arts voor leefstijlgeneeskunde en integrative medicine.