Sara Biere-Rafi & Edith Kok – Long COVID

Let op: er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Mail naar workshops@voicesforwomen.nl

Vrouwen met Long Covid: impact en wat hebben zij nodig?

Maak kennis met de ingrijpende impact van Long COVID op het dagelijks leven, tijdens de interactieve workshop geleid door Sara Biere-Rafi en Edith Kok.

Wat gebeurt er als je leven onverwachts volledig op zijn kop staat door aanhoudende en (nog) onvoldoende begrepen gezondheidsproblemen na een doorgemaakte Covid-infectie? Waar lopen vrouwen die dit treft tegenaan?

Deze workshop geeft je inzicht in de dagelijkse realiteit van leven met Long COVID, de impact op gebied van werk, gezin en andere relaties, alsook wat vrouwen die dit treft nodig hebben. Sluit je bij ons aan voor een leerzame sessie vol empathie en empowerment. Jouw begrip en steun kunnen namelijk het verschil maken en realiseer je wel: voor veel mensen met Long COVID is het bijwonen van een dag als deze niet vanzelfsprekend.

C-support

C-support is een organisatie die nazorg biedt aan mensen die na COVID-19 of na een COVID-19 vaccinatie langer dan 3 maanden klachten ondervinden. Ze werkt in opdracht van het Ministerie van VWS en biedt ondersteuning en advies op alle leefgebieden waar de langdurige gevolgen op ingrijpen, zoals gezondheid, (psycho)sociaal en werk & inkomen. Inmiddels hebben zich bij C-support zo’n 30.000 mensen gemeld met Long COVID, en ruim 1000 mensen met langdurige klachten na een COVID-19 vaccinatie. Aan de aanmelding en dienstverlening zijn geen kosten verbonden. C-support helpt met het vinden van de juiste zorgverleners en deelt kennis met (zorg)professionals, koepelorganisaties en de overheid. Daarnaast stimuleert en adviseert zij bij wetenschappelijk onderzoek en is zij betrokken bij de oprichting van het landelijk expertise netwerk voor Long Covid.

www.c-support.nl