Louise Lagendijk – Luisteren naar je Lichaam en Intuïtie: Praktische Tools voor het Dagelijks Leven

(Let op: allebei de workshops van Louise Lagendijk zijn volgeboekt!)

Deze middag zal drs. Louise Lagendijk een workshop geven over “Luisteren naar je Lichaam en Intuïtie: Praktische Tools voor het Dagelijks Leven.” 

Tijdens deze sessie legt drs. Louise Lagendijk uit hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn op basis van ons zenuwstelsel. Ze neemt je mee in het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel en leert ons dmv praktische voorbeelden hoe we als mens ervoor kunnen zorgen dat we meer rust ervaren en beter naar ons lichaam kunnen luisteren.

Tijdens de workshop leer je praktische handvaten voor het dagelijks leven om je lichaam beter te horen, de symptomen te begrijpen en te luisteren naar wat het je wil zeggen. Om zo een betere connectie met je lichaam te ervaren en er nog beter voor te kunnen zorgen.

Aan het eind van de workshop ervaar je rust en een groter vertrouwen in de eigen regie over het lichaam en de connectie hiermee.